Frederik Lindskov
Født 1976

Jordens salt
Naturbilleder af Frederik Lindskov

Vi, mennesker, er jordens salt. Krystaller der gror frem, når næring og vand blandes med lys og varme. Livet er en rejse igennem et landskab og en verden, der var her længe før os. Sten støbes, eroderer til sand og presses derpå sammen til klippe og bjerg igen. Verdens tid er en anden end vores, og dog er vi som natur børn af bjergets mineraler og grubens salt.
Lyset. Vandet. Tiden. Vi passerer landskabet - ser på verden, og ser os selv.

Frederik Lindskovs naturbilleder er glimt af verden som et uadskilleligt hele. Malerierne er livets DNA blandet med sten, ved og lys. De er naturens essens.
Frederik Lindskov er cand. mag i filosofi og kunsthistorie ved Københavns Universitet. Uddannet på H. C. Høyers Kunstskole og Spektrum Kunstskole.

Debuterer på Charlottenborgs Forårsudstilling og Kunstnernes Efterårsudstilling i 2005 og har siden udstillet begge steder i 2006, -7 og -8.

Vandt i 2007 KS-prisen på Sommerudstillingen i Tistrup og er bl. a. opkøbt af Kunst på Arbejdspladsen og Colas Foundation.

Har en del solo- og gruppeudstillinger bag sig, bl. a. i Galerie Knud Grothe i 2019.

Ved siden af sin karrierere som billedkunstner er han foredragsholder og produktudvikler med en stribe patenter bag sig.

Medlem af KEs bestyrelse fra 2008 og formand fra 2009. Optaget i Billedkunstnernes forbund, Bkf.

Permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot i 2009-11.

Se mere på frederiklindskov.com         
Se billederTilmeld dig galleriets invitationsliste

Telefontid
Alle dage
13:00 -16:00
Galerie Knud Grothe

Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 40 73 53 43