Tilmeld dig galleriets invitationsliste


  Galerie Knud Grothe
på facebook


Åbningstider
Mandag - Torsdag 13:00-18:00
Fredag 13:00-19:00
Lørdag 10:00-14:00
Søndag 13:00-16:00

Galerie Knud Grothe
Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 39 63 53 43
Siri Gindesgaard

Virkeligheden flimrer og er skrøbelig, akkurat som kunsten er det. Mine billeder er ikke små kunstværker, men blot et øjebliks historiefortælling. Nogen finder noget og andre ser sig selv – en genkendelig følelse eller tilstand. Enten undres man, og går videre, eller drages ind i historien og digter videre.

Stilen er umiddelbar enkel og grafisk med lette strøg, farver, detaljer og strukturer – nogen er næsten gennemsigtige. Malerier er ikke andet end forsøg og eksperimenter.

Når jeg arbejder med mine billeder, er det sjældent de ender med det udtryk jeg ellers gik hen imod, oftest overrasker de mig selv på en finurlig måde. Mine pigeansigter afspejler brudstykker af virkeligheden og inspirationen finder jeg i livet omkring mig. Det er indtryk af forskellige tilstande og følelser, der baner vejen for maleriets farvevalg, stemning og motiv. “Hvorfor ser de sådan ud dine piger”? er der mange der spørger.

Jeg gider ikke male ligegyldige ansigter, der er en reproduktion af sig selv, men ansigter der vækker noget i folk – malerier er ikke bare pynt, men noget du skal forholde dig til.

Jeg er uddannet billedkunstlærer og grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg har arbejdet på tegnestue, reklamebureau, forlag og de store dagblade. Været tegner i det satiriske julehæfte: Svikmøllen.


         
Se billeder