Kent Richardt
Født 1955

født 1955 i København

Manden der smed trommestikkerne og tog penslerneKlik her for at se de udstillede værker


Jeg forlod skolen - ved første lovlige chance - efter 8 år.

Fra jeg var 14-15 år og frem til mit 18. år havde jeg den store glæde at arbejde for og med Thomas Winding med Børneradio og TV.

I de år holdt han kærligt hånden over mig og lod mig leve med og omkring ham og hans familie i lange perioder.

Da jeg var omkring 19 år kunne jeg leve som professionel trommeslager. Jeg spillede hovedsagligt med Stig Møller (Jeg indspillede og var co-producerer af ”Kom og Dans” og ”Sikken en dejlig dag”).

Da jeg var 22 år, blev jeg inviteret til at spille med Anne Linnet Band - med bl.a. Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. Jeg spiller med i samtlige koncerter og indspiller albummet ”Cha cha cha” live fra plænen i Tivoli.

Da bandet - efter et par år – opløses, er jeg med til at danne Anne Linnets næste band, Marquis De Sade. Bandets navn var også titlen på det første album, vi indspillede, og det blev senere kanoniseret af kulturministeriet som et af de ti vigtigste albums
i Danmark.

Herefter spiller jeg med Anne Linnet til samtlige koncerter…bl.a. ”Gi en hånd til Afrika” i Parken, Roskilde festivalen - hvor man kunne nå op på Orange scene i et skridt - og ved Grøn koncert for flere end 100.000 mennesker i Valby parken.

Jeg medvirker på samtlige Anne Linnet albums - med undtagelse af et klassisk og et pigeband - som trommeslager og co-producer. Bl.a. musicalen ”Berlin 84”, ”Hvid magi”, ”Jeg er jo lige her” og sangen “Den jeg elsker” med Thomas Helmig, Søs Fenger, Sanne Salomonsen m.fl.

I 2005 måtte jeg af fysiske årsager stoppe som trommeslager.


         
Se billederTilmeld dig galleriets nyhedsbrev

Åbningstider
Mandag - Fredag
13:00 -18:00
Lørdag
10:00 -14:00
Søndag
13:00 -16:00
Galerie Knud Grothe

Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 40 73 53 43