Kathrine van Godt

Vilde grise i Charlottenlund

Hvem kan finde på at iklæde en griseskulptur den skønneste pels, give den perler på og klippe en ægte Louis Vuitton taske i små stykker.

Mulitikunstner og designer Kathrine van G O D T

Pig Art - en modificeret grisefigur er blevet kunstnerens personlige kendetegn og er en stor del af hendes kunstneriske arbejde.

Med collage; sampling af forskellige materialer, accessoires og effekter i et eksperimenterende univers har Kathrine van Godt skabt en finurlig og humoristisk figur. Men den opmærksomme beskuer vil opdage, at der bag ved humoren ofte ligger alvorsord og adskillige tanker til efterrationalisering.

Det hele begyndte stille og roligt med pensler og maling på lærred. En tilfældig grisefigur blev malet for sjov og det skulle blive denne figur der førte kunstneren ind i den professionelle kunstverden og inviterede på uforudsigelige eventyr.

Med faglig uddannelse og godt håndværk både indenfor design og billedkunst har kunstneren skabt sit helt eget kunstneriske univers med humor, alvor, finurligheder og en sjælden skønhed.

ArtDesign van G O D T er festlig og overraskende kunst som fryder øjet, men samtidig objekter der ofte åbner for samtale. Nogle kalder Pig Arts for vidunderlige icebreakers, fordi man bare ikke kan lade være med at forholde sig, til det man ser.

Kathrine van Godt har, hvor hun end går, altid øje for materialer, accessoires, recycling, tænker nyt og sætter sammen. Et festligt og spændende kunstnerisk univers.


         
Se billederTilmeld dig galleriets nyhedsbrev

Åbningstider
Mandag - Fredag
13:00 -18:00
Lørdag
10:00 -14:00
Søndag
13:00 -16:00
Galerie Knud Grothe

Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 40 73 53 43