Cecilie Westh
Født 1970

Cecilie Westh f. 1970 er uddannet Modist på Det Kgl. Teater og derefter designer på Danmarks Design skole.

Siden skabte hun sit eget børnetøjsmærke som hun ernærede sig ved i 8 år. I 2010 helligede hun sig maleriet på fuldtid.

Cecilie Westh tager udgangspunkt i kvindefiguren som hun iscenesætter set ud fra sit eget liv, tanker og følelser om at slå til i det moderne samfund vi lever i, en facade/iscenesættelse af sig selv, en fascination af mennesket, at selv om vi ikke er perfekte, men lidt skæve her og der, er der noget smukt i alle mennesker.

Men muligheden for at lave om på sig selv er blevet en del af vores samfund, for at leve op til samfundets perfekte forventninger. Tør vi smide masken og vise hvem vi inderst inde er, se hinanden dybt i øjnene.
Hun arbejder med symboler, som på en humoristisk og sofistikeret måde fortæller historien.

Hendes figurer er udstyret med en stregkode, som symboliserer den elektroniske verden vi lever i, et nummereret system, et overvåget samfund. Symbolerne bevæger sig blandt andet fra narrebjælder, hvem narrer vi, samfundet eller os selv– æg, livets skrøbelighed og mirakel – vinger og horn, det gode, det onde, frustrationer – sammensyninger, at lave om på sig selv, opnå perfektion, indtage en anden rolle, udklædning, lånte fjer - høns, hvad kom først, hønen eller ægget? Hønemor, roller man skal opfylde - nøgler til det usagte, hemmeligheder, stempler, godkendelse og registrering. En spejling af Cecilies univers. Måske du ser dig selv.


         
Se billederTilmeld dig galleriets nyhedsbrev

Åbningstider
Mandag - Fredag
13:00 -18:00
Lørdag
10:00 -14:00
Søndag
13:00 -16:00
Galerie Knud Grothe

Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 40 73 53 43