Tilmeld dig galleriets invitationsliste


  Galerie Knud Grothe
på facebook


Åbningstider
Mandag - Torsdag 13:00-18:00
Fredag 13:00-19:00
Lørdag 10:00-14:00
Søndag 13:00-16:00

Galerie Knud Grothe
Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 39 63 53 43
Carla Thonsgaard

”Jeg vil gerne bevare, hvad der er godt og smukt. Jeg bryder mig ikke altid om, hvad det moderne liv medfører af ændringer og omskiftelser. Jeg kan for eksempel ikke lide når man river gamle smukke bygninger ned og erstatter dem med nye grimme bygninger. Jeg vil gerne minde folk om
alt det smukke her i livet”, siger maleren Carla Thonsgaard, der allerede begyndte at male i begyndelsen af 1970’erne og siden har markeret sig som en af vore mest markante naivistiske malere.
Da hun startede var det især cirkuslivet, som hun fandt forunderligt og fantastisk: ”Cirkus er et billede på livet. Her møder vi klovnen, artisten, dyretæmmeren og andre karakteristiske figurer, der viser os noget i os selv,” siger kunstneren.
For Carla Thonsgaard må der gerne være både grin og gys og underholdning og spænding i et godt naivistisk billede. ”Det skal fortælle noget vigtigt om alt det smukke i livet, og gerne set med et glimt i øjet,” siger hun.
Carla Thonsgaard har malet mange forskellige slags motiver. Byer og bydele, livet på landet og livet i storstaden.
Især København og Dyrehaven samt hendes hjemby Aalborg skildrer hun med stor kærlighed. Og hver gang gør hun sig stor umage for at billedet bliver velkomponeret og velfortalt. Der skal være en god historie i hvert enkelt billede.
    ”Jeg vil gerne minde folk om alt det smukke her i livet”


 
Se billeder