Tilmeld dig galleriets invitationsliste


  Galerie Knud Grothe
på facebook


Åbningstider
Mandag - Torsdag 13:00-18:00
Fredag 13:00-19:00
Lørdag 10:00-14:00
Søndag 13:00-16:00

Galerie Knud Grothe
Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 39 63 53 43
Isis Sequeira

Brasilien var hendes første hjemland, og det var her i disse for os så eksotiske omgivelser hun startede med at male og tegne. Det bærer hendes billedverden stadig stærkt præg af. Ikke mindst fordi Brasilien er et land, hvor den magiske realisme trives, og hvor man kunstnerisk ikke skelner så nøje mellem virkelighed og fantasi at det gør noget. Men efter 19 år i sit hjemland flyttede Isis de Sequeira til Danmark. Egentlig bare for at besøge en penneven, men hun blev og stiftede familie.
På et tids- punkt genoptog hun sin gamle interesse for at male. At det blev til billeder i en naivistisk stil var måske ikke så tilfældigt, for den type maleri var hun ofte stødt på i Brasilien.
Det primære i hendes billeder er farver og humor, siger hun og tilføjer: ”Jeg kan også lide solen, frihed, rare mennesker, chokolade, musik, romantik, sort humor og et varmt karbad. Jeg kan også lide at grine, at læse og at rejse ... ” Alt sammen er det noget, som kan starte et billede hos hende.
    ”Jeg kan også lide solen, frihed, rare mennesker, chokolade, musik, romantik, sort humor og et varmt karbad.”
Alle billeder kommer ud af oplevelser, et pludseligt glimt, en erindring eller en særlig stemning. Det vigtige er at det skal give beskueren en god oplevelse. Og blive til et løft ud over hverdagen.


     
Se billeder