Tilmeld dig galleriets invitationsliste


  Galerie Knud Grothe
på facebook


Åbningstider
Mandag - Torsdag 13:00-18:00
Fredag 13:00-19:00
Lørdag 10:00-14:00
Søndag 13:00-16:00

Galerie Knud Grothe
Jægersborg Allé 11
DK-2920 Charlottenlund
info@knudgrothe.dk
Tlf. (+45) 39 63 53 43
Sonia Nielsen

”Jeg maler stemningsbilleder”, siger maleren Sonia Nielsen om sin egen kunst. Og det er ganske præcist sagt, for ud fra sin fantasi og sin fornemmelse for, hvad der er hyggeligt og dejligt, skaber hun sine naivistiske billeder, der ser verden i et mildt og humoristisk skær.
Det er især de små havnemiljøer i Danmark, som har hendes forkærlighed.
Hun boede i Gilleleje og fra sine mange spadsereture ved havnen og ved vandet, indfangede hun de mange små og store historier, som hun omsatte i billeder.
Et malerisk sted som Skagen har også haft hendes interesse, og også herfra har hun hentet mange motiver til sine billeder.
Hun er nu bosat i Møgeltønder, hvor hun har Mormors Lille Café og serverer kaffe og lagkage for de glade kunder. Stedet er en stor inspirationskilde for hende. Mennesker spiller altid en vigtig rolle i Sonia Nielsens billeder. De kommer og går, snakker glade med hinanden og trives ved det muntre og jævne liv.
    ”Jeg tror jeg maler billeder af verdener, hvor jeg selv godt kunne tænke mig at kravle ind og være med”
Sonia Nielsen er autodidakt, men har gået på kunstnerskole hos Ulrik Hoff i Charlottenlund og hun har lært at bemestre farverne og det lette anslag.
”Jeg tror jeg maler billeder af verdener, hvor jeg selv godt kunne tænke mig at kravle ind og være med”, har hun engang sagt om sine billeder.


 
Se billeder